• Program de lucru: Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

slider_1 slider_1 slider_1

Postere & Afise


Calendare


Pentru a vă ajuta să vă organizaţi timpul şi întâlnirile de afaceri mai uşor, venim în sprijinul dumneavoastră cu calendare de perete şi de birou.

De asemenea partenerul dumneavostră vă va aprecia foarte mult în momentul în care îi veţi face cadou un calendar de birou sau de perete personalizat cu datele dumneavostră. Finasajele de excepţie şi culorile puternice vor face din calendar un aliat în a vă promova imaginea.

Preţuri:
Calendar de buzunar de la 50 bani
Calendar de masa de la 2 lei

Cărţi şi broşuri


Meniuri


Ambalaje şi etichete


Este bine cunoscut faptul că în multe cazuri ambalajul vinde produsul. Un design de ambalaj reuşit atrage atenţia clienţilor, atât celor nefamiliarizaţi cu produsul cât şi a cumpărătorilor fideli. Aceasta oferă noului produs un start excelent în cliclul de viaţă asigurând astfel succesul înca de la lansare. Ambalajul trebuie sa dezvaluie cumparatorului Dvs. potential toate avantajele majore ale produsului, accentuind valorile brandului.


Noi vă putem oferi:
cutii de diferite tipuri şi dimensiuni
etichete color
etichete autoadezive

Pliante, flayere


Invitaţii, felicitări


Plicuri


Plicuri cu inscripţia logoului şi text pentru a scoate în evidenţă stima dvs.
Preţurile cuprinse intre 0,5-1 lei.


Cărţi de vizită


Cartea de vizită este unul din cele mai importante elemente de prezentare. Mică şi ieftina dar foarte importanţa pentru crearea primei impresii. Design-ul trebuie să scoată în evidenţă caracteristicile cele mai importante, ca utilizatorul să o recunoască uşor. Cartea de vizită este primul pas într-o colaborare reuşită şi de lungă durată.
Preţurile cuprinse intre 0,4-1,8 lei.


Nu ezita sa ne contactezi!

Contacte